Redovisningar för hela slanten !

Heej allihopa ! Idag var det nationella prov i matte som gällde på morgonen. Klockan 8 då jag var trött som satan, även om jag hade gått en härlig promenad till skolan. Solen sken och det var faktiskt otroligt skönt för en gångsskull att gå till skolan. Hade även 2 andra redovisningar idag. En spanska redovisning med bara läraren då hon spela in och jag skulle berätta om mig liv. Gick riktigt bra ! Perfecto !!:P Sen hade jag även svenska redovisning då jag skulle låtsas att jag var Astrid Lindgren och berätta om hennes liv. Det gick också bra även om jag var sjukt nervös. Nu är det äntligen avklarat och jag är för en gångs skulle lite stolt över mig själv!

Nu är det ingen läxa tills i morgon vilket är OTROLIGT sköönt måste jag säga. Kunna ägna hela kvällen åt tv och dator är grymt. Familjen har redan lagt sig så dem är inga å hänga i grannen precis. Lika tråkiga som vanligt :S haha  !

Jag har redan börjat bli lite nervis inför dansen i nordstan den 1 och 2 maj :) Men det kommer nog att gå bra. Vet en himla massa som säger att dem skall komma dit ! hahahaha:P

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Redan skrivit så mycket på msn med massor så orkar itne använda mina fina fingrar mer XD haha .

SOV GÖTT OCH HARE FETTT  ! :D

Sitter i skolan

Nu är det bara en lektion kvar innan jag skall få gå hem igen. Skall iförsig plugga hemma också men skönare att vara hemma i allafall. !

malin, det var verkligen inte så jag mena. Jag tänkte inte på det men det är här jag skriver hur jag mår och så och eftersom du inte är här hemma i sverige så vet du ju inte riktigt. Inte meningen att skrämma upp dig men det är verkligen inte så! Bättre redan idag och det är tackvare alla er som bryr sig. Vi ar massa att snacka om och jag är glad över att kunna träffa dig oftare. Du har nog gått igenom samma sak som jag gör nu s ådu får gärna hjälpa mig.
Jag älskar dig och saknar dig !

Nu skall jag in på lektion men jag kan meddela att det är bättre idag. Bara igår som allt kom över mig tror jag men jag skall förslka göra det bästa av situationen :)

ha det toppppppen !

Jag Orkar inte mer

Helt seriöst så vet ja inte vad som händer med mig. Jag deppar ihop totalt för minsta lilla och jag orkar verkligen inte med allt. Har magknip och orkar inte med skolan som tar min kraft. Livsglädjen är låg just nu men jag får se till att orka. Min styrka har bara försvunnit som med vinden och den går inte att ta tag i längre. Jag vill inte tycka synd om mig själv och jag vill inte att ni skall göra det heller men jag måste få skriva av mig.

Malin läser du detta så är du tyst om detta okej ! Jag vet att du ibland sagt till lars men snälla för min skull var bara tyst ! okej?

Jag äter inte (  jag vet inte varför ) orkar verkligen inte med skolan mer och vill bara slippa skiten. Känner tryck över bröstet och jag kan inte sova om nätterna. vad händer med mig ! :'( Vill inte skriva allt här då vissa saker är för personliga men jag är så less på allt skit. Alla skit jag får höra dag in och dag ut !! Om någon hade varit i mina fotspår skulle ni förstå varför jag är så grymt sur och trött på allt just nu ! Detta hände över 2 dagar vilket är helt otroligt. Hur jag bara kan bli så depp på så kort tid oroar mig. Okej maten har alltid varit konstigt med men skolan framförallt tar död på mig !!!!!!

JAG ORKAR INTE MER JUST NU !

Marcus Holmgren

Idag skulle du ha blivit 16 år.
Du är saknad Marcus Holmgren!
Du finns med oss <3
R.i.p kära vän !
Dagens tankar skall ägnas åt dig.

Som sagt idag skulle min föredetta klasskompis fyllt 16 år men han avled i canser för snart 3 år sedan. Dagens tankar och sånt ägnas åt honom och hans familj.


Skön helg

Heej ! Måste berätta att min helg varit super skön ! massa kompisar och inget jobb, vad kan bli bättre liksom? Solen har stekt och jag har solat !

I fredags var jag med karin emma och becca. Vi åkte moppe ett himla tag och var verkligen mysigt att vara med er. Det påminde om den gamla goa tiden , eller vad säger ni älsklingar? Jag hade svin roligt i allafall och vi åkte överallt med dem stackars mopparna. Vid kvällen bestämde vi oss för att åka till Hindås. Med mopparna såklart ! haha. Svin kallt men vi klarade det. Åkte sedan hem och sov hos mig eftersom jag var ensam hela helgen ! :) Taack för idag !

I lördags var det solning med becca som gällde efter att folk droppat av hem. Vi satt och snackade och skrattade på balkongen och blev faktiskt brunare . Kan bero på oljan också:P Miss Cathrine brände sig kan hon meddela. På låren vilket sved en aning och så men ingen fara med mig inte. Sen åkte vi ner och mötte tjejerna i centrum för vi skulle handla mat till grillkvällen at my place! Stack sedan hem och började grilla osv. Mycket mysigt med mina tjejer. Älskar er.


SÖNDAG = Coffes födelsedag ! GRATTIS ÄLSKLINGS KOMPIS !

Idag söndag var jag först på allum med kusin malin. Hahah skoj i bilen måste jag säga alltså. Sedan åkte jag med henne lars och eirik till kullavik och hälsade på annakarin och barnen. Spelade fotboll i över en timma. Gud vad roligt det är med fotboll ! Saknar faktiskt det ibland men jag klarar mig bra med dansen och ridningen ! Mina ben klarar inte fotboll skulle jag tro. Nu i kväll vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Möta upp kompisar bara men ve tinte vart vi skall riktigt. Det löser sig nog skulle jag tro. :)

Nu skall jag dra och göra mig i ordning. ! PUSS på det <3Förlåt för ett så sent inlägg !

Heej mina vänner ! Måste börja med att säga förlåt för att jag inte uppdaterat och flera har redan tjatat på mig om att ladda upp nya inlägg. Så här kommer ett som skall sammanfatta mitt lov och det senaste veckan.

Påsklovet började på fredagen och då var det bara till att åka hem efter skolan och packa klart det sista och duscha innan jag skulle bege mig till nicole där vi skulle bli hämtade av hennes mamma och hennes sambo samt alla barnen. Satt i en bil i drygt 9 timmar vilket var lite segt men det härligt sällskap och mycket snack så gick resan otroligt bra. Jag som är åksjuk mådde inte alls så farligt dåligt vilket jag var otroligt glad över eftersom jag glömde att ta mitt åksjukepiller hemma ! Kom fram och packade upp och gjorde oss hemmastadda. Mysigt värre med mina underbara tjejer. Det var jag och ida som var med nicole där uppe om ni inte förstått det ;) Vi var där från fredag till torsdag. Dagarna där uppe var otroligt bra  ! Förutom allt skrik på morgonarna och sånt men annars var det asa bra ! Mycket skidåkning, kort, skratt, flumm, bastning+rulla sig i snön, pulkåkning, utgång på kvällarna, afterski, bus, spel och mycket mycket snack ! Det var verkligen underbart. På torsdagen begav vi oss hem igen med buss eftersom vi ville åka hem tidigare. Bussresan var jobbig och jag mådde illa i mellan åt men det gick bättre än väntat. Grym busschafför och grymma tjejer hem. Kollade på film osv. Mysigt mysigt och det var skönt att komma hem och vila lite. tack för denna vecka med er tjejer ! <3
När jag kom hem var det kompisar osv som gällde vilket var sjukt sköönt. ! Jobbade på lördagen och det gick kanon.Veckan som varit nu har varit braa .Pluggat på som satan och det tar verkligen på en men det måste göras. Massor med no läxa och det hatar jag. Skulle egentligen haft spanska redovisning nu i veckan men blev inte så för min del. Klar men hon ropade aldrig upp mig. Det var la tur det men ändå varit skönt att få det gjort. Lite nya saker i veckan som hänt

' Kommit in på Plusgymnasiet Spa,friskvård och hälsa. Får se om jag kasnke väljer affärslinjen i stället.
*Fått reda på att min älsklingskusin skall flytta hit ! Gud vad jag längtat på denna stund !
* varit bättre i skolan när det gäller kompisrelationer
* Övat inför nordstans uppvisnining. Är redan nu nervis xD
* Planering inför Auschwitz som antagligen blir av nu ! Äntligen
* Köpte min jeansjacka !

Något mer vet jag inte xD Säkert något mer som jag glömt.

Nu skall jag plugga vidare och se om jag kasnke uppdaterar i morgon :) Puss puss


Idre idag !

Nu sitter jag i skolan med nicole i Mediateket. :) Vi är la kasnke inte så speciellt koncentrerade men det går bra :P haha
Nicole berättar just nu om vilken mat det skall bli i Idre. idag bär det av ! :D Jag ida och Nicole skall röjjja :P

Skriver ett kort inlägg innan jag åker också. <3


Måste bara säga att jag är grymt trött på våran lärare ! Skäller på allt och alla utan anledning!

Puss&Kram Cathrien

RSS 2.0