No puedo más

Jag måste skriva av mig lite för orkar inte berätta allt detta för någon. Ingen kasnke ens bryr sig inte vet jag men jag tänker i allafall skriva av mig lite nu !

Jag tänker inte nämna några namn men jag tror de människor som det handlar om känner sig träffade.
Det fanns en tid då det var du och jag och den tiden var helt jävla grym. Men andra saker kom upp i våra liv och vi tog tydligen ett steg i från varanndra vilket jag är så arg över att vi gjorde. Kunde prata med dig om allt och jag älskade att vara med dig. Tiden gick och du skaffade annat, kvar var jag. Vi har redan pratat om det och vill inte dra upp det igen men vi är fortfarande typ inte delaktiga i varandras liv känns det som. Saknar dig verkligen och tänker på våran situation hela tiden. Känns som jag försöker ge och ge men får ingenting tillbaka. Tänker att , ja men en dag kasnke jag får det men det har gått as lång tid nu och jag har börjat tappa hoppet om att du ens bryr dig eller ser vad det är som händer. Jag har ställt upp så många gånger och låtit dig gå men när jag verklgien behöver dig och önskar att du kasnke hade kunnat offra den människa du väldigt ofta är med för min skulle gör du inte det. Jag kasnke överdriver men jag brukar ofta låta dig gå och självklart känns det inte bra men snackar inte om det i allafall. Jag saknar dig min ängel och jag kan inte sluta tänka på hur jävla underbart vi hade det. Trodde aldrig att jag skulle säga det jag säger nu men: Händer inget , om inget förändras är jag rädd att vi inte kommer vara bästisar längre. Det vi har nu kallar jag inte riktigt bästisar. Du kasnke anser mig som egoistisk men jag bär omkring på så mycket nu som jag märker händer och ser och det är det jag tänker på. Jag vet att du alltid har funnits där för mig men nu det senaste jag säger något så har du bara kollat bort eller bara: Jaha ja. Det är de svaren jag får. Skickade sms till dig igår och behövde dig verklgien men fick ett tråkigt svar tillbaka. Det var då jag verkligen behövde dig men kunde kasnke till och med redan ha räknat ut svaret, och jag fick det svaret jag räknade med. Jag älska dig då jag älskar dig nu och jag älskar dig i framtiden men vi måste ta tag i detta nu om vi skall ha fortsatt kontakt. Utan dig finns det ingen jag och kasnke därför jag är så uppriven nu. Eftersom jag tydligen inte längre har dig !  Finns ingen som dig , men vi måste ta tag i det och göra något bra utav det.

I miss you,
I miss your smile
and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here somehow
my heart won't let you go
and I need you to know
I miss you
sha la la la la
I miss you

Förövrigt är det as mycket i skolan nu och det skall blir jätte skönt att komma ifrån landvetter på fredag. Rensa tankarna med mina älsklingar ! <3 nu har jag fått skriva av mig en del. God natt


Eda Gadder

Idag var det en bra dag i skolan faktiskt ! Fick sytt på mitt party linne på morgonen och senare på dagen blev det hemkunskap. Fick tillbaka mitt hkk arbete ! MVG !!! hemskt stolt över mig själv faktiskt :D
På atiden idag kom Eda. En överlevare som suttit på ghetton och på Auschwitz. Hon berättade om sitt liv som var helt fantastiskt som ung men som förändrades med tiden till ett helvete. ! Hon berättade hela sin historia och den var hemskt gripande. Vad hon gått igenom, upplevt, starka minnen, bilder osv. Så hemskt som hon hade det , men också alla saker som hände. Sånt som bara kan vara Ödet. Orkar inte berätta mer men hon var grym.


Nu ligger jag i soffan på dansen och degar. Svin ont i huvudet och orkar inte plugga. Vet att jag klagar mycket om det men vad skall jag göra då när jag är så hemskt trött på skiten !

På fredag drar jag till Idre med Nicole och ida ! Grym skoj skall det bli. Imorgon skall jag hålla i klassens föräldrar möte om resan till Auschwitz. Självklart är det jag åter igen som får ta tag i allt !

Puss&kram 


jobb

Helgen är över nu och den har varit väldigt blandad måste jag säg.
Nu är jag med beccisen btw ;)
I morgon blire skolan , möte, plugg och sovsa som gäller :)

Orkar inte skriva mer . God kväll :)<3


Nationella prov Engelska C

Idag var det ingen vanlig dag för det var nationella idag! Hatar det men jag tror att det gick bra! Engelska är inte min starka sida, men förövrigt var skolan bra ! Kollar på Schindlers list på son och den är riktigt jobbig faktiskt ! Handlar om andra världskriget för den som inte visste det. Efter skolan var det stan med karin som gällde. Fick hjälpa en engelskman med bankomaten xDhaha. Där fick man ju övat sin engelska i allafall!
Shopping och nu är jag hemma ! :) Orkar inte plugga och orkar inte skolan men nu är det bara 1 vecka kvar typ innan det bär av till idre för mig nicole och idas del ! :) så grymt härligt.

Jag köpte leggins (ljusa jeans) mineral puder typ, fondation borste och solglasögon !

Jag vill ha VÅÅÅÅÅÅR !

Nu skall jag plugga, datorn och tv ;) får se om det funkar !  pUss heej !<3

TRUE

Underbar dag i skolan faktiskt , men längtade bara ut till vädret! Efter skolan stack jag och mina flickor ner till centrum och köpte glass. Tänkte åka ner till sjön och sätta oss å mysa å plugga men det regnade så planerna ändrades snabbt. Jag och emma tog bussen hem men jag var grymt otålig så jag lånade broschans moppe och åkte å hämta emma hemma hos sig innan vi drog te en sjö i någon skog :) Moppen är helt grym på att köra i skogen men det är nog mest den skickiga förarens förtjänst!! ;D Eller vad säger du emma ? Var ute på en klippa där och det var verkligen as fint väder och jätte fint :) Åkte vidare runt en sväng och avslutade på kyrkogården. Ville kolla till Marcus grav osv. Grymt fin och var faktiskt jobbigt att vara där :/ Men det behövdes !


KOmmer lite bilder och efter det skall jag sovsa ! :)

   

Bästaste fredagen på länge !

I fredags var det skola och sedan dans som gällde :) Modernt och street-jazz . Gick grymt bra men fick verkligen jätte träningsvärk. Efter dansen kom Johan och hämta mig och Elin. Vi skulle vidare till Annabelle där Millan, Lolls och Annabella vänta ! :) Singstar, lets dance, SKRATT, glädje, historier, snack, dans å massa mer ! Så grymt roligt och har inte skrattat så mycket på hur länge som helst ! Ni är bäst ! <33

I lördags vaknade jag upp hos Annabelle och vi drog sedan till stan. Hon skulle jobba och jag skulle möta becca :) gick och shoppade lite och sedan drog vi oss hem. Utgång på kvällen :)

Söndag: Idag skall jag bara slappa järnet !

ÄR SÅ GRYMT JÄVLA TRÖTT PÅ DIG !

Nu ska jag kolla på tv ! Puss hej


Ännu en dag

Skola är fan det enda som gäller just nu typ ! men vill verkligen ha skoj till helgen !

Haar inte så mycket mer att skriva än att det är skola , dans och plugg i morgon som gäller. Inte så speciellt taggad för det men dansen kommer go kanon ;) Bästaste gänget.

Dessutom saknar jag verkligen kärlek ! :O Helt jävla sjukt !

Nu orkar jag inte skriva mer. Glöm inte att kommentera !!!

PUSS&KRAm


Cathrine Lindgren

Idag var jag hemma från skolan. Vaknade med en hemsk huvudvärk + halsont. Försökte sova men folk ringde hela tiden. Men men gick upp och la mig på soffan med min kära hund och sov några timmar till. Lugn dag med inte så mycket att säga. Har massor med läxor och göra men jag är inte pepp på det !

Dessutom har våran nya hund kommit till världen. Mamma har nämligen tingat en till hund till oss. Så nu blire uppfostran snart . Hårda skolan ska den nya hunden få gå i xD haha !

Langar lite ego bilder nu :) Haa det bra. Puss & Kram <3

    +







hahah måste ladda upp den för mitt hkk arbete ! XD

Dans

http://www.youtube.com/watch?v=s4cx1SUtZUs


HAHAHAHAHAAHHA <3

I can not believe it is true. Surprised and very happy at the same time <3

Yeeeeey people ! Nu är det söndag och jag har blivit väligt dålig på att uppdatera här känner jag men får skylla på att skolan tar min största del. Sen är det kompisar och jobb som skall hinnas med också <3

I fredags vare skola som gällde. Nationella prov på morgonen det gick nog bra tror jag :) Satsar på att höja mig såklart ;)
Efter nationella var det bara 2 st lektioner för mig innan jag skulle dra till Mässan å dansa. Jag fick stå i omklädningsrummet och sminka mig :S Tänk er en scen sminkning med massa brunkräm osv . men men , drog till stan och mötte mina favoriter. Tog oss in dit vi skulle byta om och tog kort, skrattade, provade scenen osv <3 Riktigt nice.

Uppvisningen gick super ! Riktigt glad över att det gick så grymt bra för oss ! : P
ELACE säger jag bara. ! <3 Vi ska verkligen bli helt totalt grymma tjejer.
Elin Louise Annabelle Cathrine Emilia <3

Sen vare myskväll hemma med mamma och pappa <3 Taack för idag 

   

   

Igår vare jobb som kallade. Jobbigt, slitigt men fan vad roligt egentligen ! xD Jag och pillan är bästa teamet kan man ju lätt säga ! Emma kom och höll oss sällskap när vi stängde. Efter jobbet hade jag tjejkväll hemma med min flickor ! Grymt roligt och skrikigt XD hahahahaah ! <3 Jag älskar er !<3

Nu blire chill !<333 Kanske en go promenix senare i detta fina väder. PUSSSS

Massage

SkolaSkolaSkola. Helt okej dag i skolan faktistk. Därimot så vaknade jag i morse och hade så fruktansvärt ont i mitt ben. Ont att stödja allt för mkt på det och det värker fortfarande. I skolan var det massage på en lektion. Hur gött som helst att ha en massör där som förklarade och gav oss övningar att göra. Team Ida & Cathrine :)

Efter skolan var det hem som gällde. Skulle egentligen varit med malin och tagit promenad men promenad stod inte riktigt på gilla listan då mitt ben inte mår bra. Så åkte hem i stället och la mig i soffan. Vaknade ca 4 timmar senare då klockan var 8. Oppps.bad pappa kolla på mitt ben och det är helt svullet ända från låret och ner till under knät :S Desstuom har jag nog lite feber ! :O  Nu är det sängen som gäller :)

Imorgon är det skola som gäller sedan stan innan dansen. :)

Fredag Nationella prov i Engelska å efter skolan blire dans på Svenska Mässan ;D haha.

Nu har vi bestämt datum till Spanien ! Here we come. Cathrine Ida Nicole Lollo Becca Karin Emma ! :D 16/6-23/6 :D

Nu ska jag försöka sova igen ;P God natt <33



Söndag 8 mars




Igår var det sovmorgon som gällde. Hur trött som helst, blev på riktigt bra humör av någon anledning och började städa övervångningen ( garaget ).  Sedan kom ida nicole och emma till mig :) nu har vi fått tag på resa och boende till spanien. Bara bokningen kvar och vi skall snart boka hoppas jag ! Stack sedan ner till fotbollsnatta och var där. Träffade massa folk. Sedan följde flickorna med mig hem.

   

Nu ska jag slappa och kolla på tv ! <3 Puss hej

Pluggandet tar död på mig !

Nu har jag stressat igenom denna dagen också. Skola på morgonen till klockan 14.20. Sedan hem och pluggade innan det bar av till dansen. Försökte plugga där med men gick inte så bra... dansade och sedan hem . Nu har jag precis pluggat klart. Har pluggat i 2 h och 30 min.

Idag i skolan så kom jag in i klassrummet och satte påframme vid skrivbordet och skämtade emd Mickan å sandy att de skulle slå upp sidan 214 i boken xD Bara på skoj. Så frågar sandy mig vad jag ska jobba med som äldre. Jag skakade på huvudet och svara att jag inte hade någon som helst aning om det.

Sandy- Asså borde inte du bli något inom ledarskap? Eller som typ fixar saker. Eller MODEL !
Titti- HAHAHA what neej neej det första kasnke men inte det sista. Det skulle aldrig gå. !

Sandy- Joho du titti, om du bara visste hur fin kropp du har.

Jag blev lite smått generad för jag kan inte ta emot komplimanger. Jag verkligen kände hur hon menade det. Så började mickan babbla om det också. Hon ba:

Titti, du ska bara veta hur fin kropp du har. Du kan verkligen bli model. Sandy säger alltid på idrottslektionerna att hon är avundsjuk på din kropp och också vill ha ens sån kropp. Hon säger till mig hela tiden att kolla din kropp.

Sandy- Mickan du behöver inte få det att låta som att jag är dragen åt det andra hållet för det är jag inte men du är jätte fin titti.

TAAAAAAAAAACK tjejer ! Ni gjorde verkligen min dag. Blir så glad över att höra det från folk som verkligen menar det även om jag inte tycker det om mig själv. Tusen taack Sandy och Mickan <33




Så nu har jag skrivit victor ! ;) Nu ska jag snart sovsa. Är ju klar med pluggandet så nu blire till å chilla på bdb och msn innan det är kudden som gäller ! :D


PUSSSSS&KRAAM


Dance is not something you do. It is what you are!

Idag kommer det bara ett inlägg om min kärlek till dans. Överskriften är så grymt passande .
Massor med dans nu det sista och kommer bli framöver. Svenska Mässan nästa vecka osv. :)
Fett kul och min dansgrupp äger totalt. Vi är grymma tjejer + Johan då.

Rumba - kärlekensdans. Kan ju bara älska denna dansen även om det är så grymt svårt !

massa plugg i skolan nu så hinner inte med så mycket annat förutom det och dans då .Uppdaterar i morgon.

Pusss.




Måndag den 2/3

idag var det första skoldagen efter helgen och det var inte roligt ! I skolan hände det inget speciellt. Förutom martin som klippt sig, killarna med snöbollar ( moget jag vet ) lina som rusar ut från idrottshallen för att hon blödde näsblod xD, kullebyttorna på Mickans idrottslektion, betygsnacket med Kristian ( Idrotts och Matte lärare ) :D (Y) Det var la det som kanske ändå gjorde min dag i skolan kom jag på ;)

Tröttheten har verkligen tagit över mig nu känner jag. När jag väll la mig i soffan förut efter skolan slockna jag med en gång. Inte bra att jobba en hel helg och sen skola dagen efter. Hinner inte sova ut med det kan jag förhoppningsvis göra i morgon då vi har studiedag :) men skall ändå vara hemma och plugga innan stan och dansen.

Nu idag kommer några hem till mig. Vi skall la ha mys och snacka + musik skulle jag gissa på. Vet inte vilka som kommer surprise !!.. 


 Jag mår väldigt bra nu efter allt och jag ser verkligen frammåt. Jag hade hoppats på kasnke lite mer stöd av vissa människor runt omkring mig. Hatar att folk inte ORKAR lyssna eller inte känner för det. Det gör mig så jävla arg eftersom folk alltid kommer och pratar med mig om det skulle vara något, Men jag får tydligen inte prata av mig till någon. Det gör mig så arg. Jag skall vara stark och klara mycket. Visst det gör jag för jag har verklgien blivit starkare. Trodde aldrig att jag skulle klara mig igenom detta så lätt som jag gjort men folk jag har räknat med och som jag älskar har inte funnits som stöd. Vilket jag hoppats på ! Tiiexempel i bamba idag. Sitter och snackar om saker. Så kommer några människor, sätter sig ner och hör vad vi snackar om. I stället för att kasnke stötta mig eller vad som helst så går dem bara ! Och suckade ! Nä men nu ska jag verkligen inte klaga mer ! En vacker dag då dem behöver mig kasnke inte jag finns där för dem. Det vet man aldrig. Ge igen är löjligt men vad ska jag göra då? Jajaa ! :) 



Tänkte lägga upp en läxlista där allt står med vad jag skall hinna göra i veckan :/ 

Måndag: Spanska häfte klart
Tisdag: Lediga
Onsdag: Hemkunskapsarbete ! STTTORT arbete !
Torsdag: Spanska glosor, Matte klart till sidan 114
Fredag: No 2st läxor, So nyhet, Egen idrottslektion, Lämna in träningsdagbok och klar med teknikredovisningsgrejs !

Det är min vecka. Fredagen blir nog väldgt rolig ! NOOT



Nu skall jag vänta in mina kära vänner som kommer :) Bloggar kasnke senare, eller i morgon. Önska mig lycka till. Föresten kolla denna texten nicole skrev till mig på bilddageboken .

Nicolegray skriver
om det nått jag vill så är det att stå ut med dig! att vara med dig gör mig alltid glad! (förutom när du inte är på humör!!) Älskade titti vi ska hålla ihop tills döden skiljer oss åt. "best frieds forever" eller hur var det vi sa? :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

ÄLSKAR DIG NICOLE !


1 vecka sedan

Herregud, jag har iinte bloggat på 1 hel vecka ! Så nu kommer i allafall en uppdatering. ! :) I helgen har jag jobbat och träffat kompisar bara. Jag är verkligen helt slut nu och känner för att sova i flera dagar. Dessutom är det grymt mycket i skolan nu och det pallar jag verkligen inte ! Men nu är det sista spurten sen är jag borta från Önnerödskorridorer :D Såå grymt sköönt. har en massa stora arbeten som skall in nu i veckan. På onsdag blire bada med ala 9or. Vill verkligen inte men går likosm inte att skylla på mens eller något sånt för då måste man göra om det. jag vill inte vara med för känner fortfarande hur all julmat gör min mage uppsväld xD HAHAH. 

. Skall också leva livet på riktigt ! Erkänn det låter bra ?! Tydligen skall jag bli den gammla titti igen. är jag inte det nu? Jag har verkligen förändrats så mycket att en människa inte ens känner igen mig längre? Jag vet inte men jag får väl satsa på att bli den gammla titti igen. Det kommer att bli välidgt lätt. Är det i morgon jag lovar ! :D

Nu ska jag kolla klart på det grymt tråkiga programmet som pappa kollar på :) Seee yaa.

 PUSSÅKRAM


RSS 2.0