Juldagen

Idag har det varit rena slapp dagen. Bara softat vid tv eller vid datorn. Känner mig som en inomhus sittande tant men jag har verkligen inte haft några krafter idag. Hängde bara med pappa ner te ica och handla Men inget mer än det kan jag lova.

Imorgon skall jag dra och jobba  :D Wilma på backaplan, jag ska jobba med annabelle. Sedan hänga med henne ner till varberg. vi ska slappa, shoppa ( hitta nyårsklänningar) :D

Nu orkar jag inte skriva mer xD
     PUSS OCH KRAM (L)

Christmas is here<3

Imorse vaknade jag seeeeent ! med tanke på att jag älskar paket och har svårt att somna dagen innan så sov jag otroligt länge. Te klockan halv 10. Hade en paket i strumpan som jag öppnade. och där i låg det en telefon !! :D

 :D

Vi åt frulle och myste. Sedan bar det av te farmor och farfar där vi drack glögg och åt pepparkakor :D ! Sedan kalle anka och alla dess härlig heter :)
Middag och sedan paket öppning.Jag fick
pengar
kläder
choklad
smink
borste
halsband
örhänge
å så :D :D:D::D



Ha det braaaaa ! :D

Dagen före julafton skall så klart spenderas med älsk<3

Idag var jag i staden med min annabelle. Vi gick runt en massaxD faan vad fluuumm. Vi gick och hälsade på nicole som jobbade sin andra dag på le croissant idag. När jag kom in dit så möttes jag av Tomine som kramade mig och sträckte fram en julklapp. Jag blev helt ifrån mig för jag blir som ett barn när det gäller paket xD  ( SJUKT , jAG VET )
Det var i allafall en julklapp av min chef Bettan. Öppnade och det var ett jätte stort block av Enjoy :D
Rabatter på klädaffärer, sko affärer, och allt annat man kan tänka sig. Halva priser, rabatter och 2 för 1 :D haha.

Vi shoppade vidare och jag fick köpt mina sista julklappar. Sa hejdå te gumman och åkte hem.

På kvällen ska jag spendera min tid med familjen på uppe sitta kvällen <3


YouTube nästa då elr?

Jaa men trevligt. Då var man med på youtube ! :P hahahaha ! Sheet. Grymt pinsamt måste jag säga.

Första är på coffes fina film på youtube    
 <3

Sen är det Latinen  


Och sist men inte minst är deet chachan xD    Sitter i spagat längst ner te höger :S

Nu ska jag försöka lägga mig på soffan :) Jag tycker att ni som läser min blogg borde kommentera lite mer. Känns dom det är lite dåligt med den saken må jag sägaxD Imon blir det staden med annabelle och på kvällen ska jag förhoppningsvis träffa min spanjorska ! <3


PUSS & KRAM !

Söndag är lika med slappid dag efter jobbet

Söndag och jag har jobbat idag. Började 12 så det var ganska soft. När jag och pillan stängde satte vi och åt och snacakde. Såå jävla roligt XD HAHAHAHA. 

- " Nu funkar det" HAHAAHAHAH xD

Kom hem och tog mig en dusch. :) No more. Byee 

Fredag ,och det är skolavslutning

Igår var det dans och det var även sista dagen. Var ju inte den roligaste dagen kanske. Mådde inte bra och var trött å seg. men mina älsklingar på dansuppvisningen piggade upp mig efter skol dagen.

Idag fredag, vaknade upp och det var sista dagen i skolan innan loooov ! skoldagen var från 9.15 - 10.45 ;) lungan vetty.
Efter skolan åkte jag ida och nicole till ullared. Bilresan är ju fan bäääärst ! xD hahaha. Älskar er. jag hittade massa saker på ullared här kommer en liten lista



3 par linnen
trosor
bh
klänning
julklappar till mamma och pappa
tuggumi
hårspännen åå massa mer ! Orkar ine skriva upp allt.

Senare på kvällen var det dags för julklappsutdelning hemma hos mig ! :) sjung singstar och myste med flickorna. sen var det bara jag ida nicole emma och karin kvar. då snurrade vi flaska och körde konka. vi var tvugna att göra det som den ena sa och sedan flaskan stanna på en. XD Ska inte gå in på det mer xD Sen kom coffe också. år sen som vi träffades.


Idag lördag. Vaknade klockan 8 då ida fick springa te bussen för att hinna med 17 över bussen. Sedan åkte jag också till jobbet och jobbade på som bara den. Kort rast ( 5-10 min ) , jobbiga kunder, jag mår inte bra, allt kör i hop sig ååå jaa.... listan kan göras lååång ! När jag kom hem la jag mig i ett varmt bad. 

  

 Nu ligger jag i mammas och pappas säng och kollar på tv och msn ! :)

Haaa det göööött !

The tears never stop

Dag med blandade känslor ! tack till er som försökte göra mig dag bättre. <3

Inte på bra humör så byyye !


Dansuppvisnings dag Onsdag 17/12

Idag var jag slö som satan. Vaknade med huvudvärk och var helt skakig. Jag gick upp och duscha och så men så insåg jag att jag verkligen inte pallade skolan idag. Ringde mamma och hon sa att jag skulle vara hemma. Så jag gick och la mig igen med världes huvudvärk. Självklart skulle Zolo sova med mig. Han knudde som en griiis ! :S Kollade på tv och snackade med mina bäääästa på msn!(L)

Sedan bar det av te dansen. Första uppvisningen gick sisådära. Tappade ena skon så fick kasta av den rätt in i kuliserrna men igne såg det :S haha helt sjukt. Vadå duktig på teater å smidighet xD haha. Hade chacha precis efter jazzen så fick as snabbt byta skor te högklackat men det gick bra :D hahaha.

Andra uppvisningen satt allt !!! :D giiick svin bra och chachan var så jävla synkad. Den bästa som vi gjort nu tjejer och pojkar  :D hahha GRRRRRYMT !  Nicole min favorit sparade lite på sin sallad som jag fick. Själv hade jag med mig bär typ :S Sjuk är jag men vafan........ !


Nu är jag hemma och ska sova om en stund. :D känner för att vara vaken ett tag till  :D hhahaha <3 FLUUUM
Sån jävla kick av att dansa och uppträda . ÄLSKAR DET . Nästa år ska jag och Annabelle leda uppvisnnge. Komfranseer xD hahah.

Någon mer än jag som vill ha sommar?P&K <3

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOOOU !

 idaaaaaaag vaknade jag en aning försenat så min rara moor fick köra mig (A) hade slöjd och blev klar med min lilla sak. haha nämner inte än vad det är. det får bli en liten överaskning ! :)
Skolan var helt okej och vi gjorde inte så speciellt mycket. hade volleyboll tunering som vi looosade stort på xD 9C suger på volleyboll. se ! XD

Efter skolan var det dags för DAAANSUPPVISNING ! mamma kom och hämta mig i skolan och sedan bar det av te dansen. Lång väntan men med underbara vänner går tiden sanbbt och man har roligt. Älskar er tjejer !! Det gick bra även om jag gjorde några småfel. men vafan man f¨år la bjuda på sig själv? eller? :P..... ! När vi åkte hem stannade vi på Burger king . hahah jag var svart sminkad runt ögonen och ut mot öronen så det såg ut som solglasögon :P haha. Han stirrade och vi skrattade xd hahaha !

har även fått tilbaka mitt vanliga nummer nu. Men behöver alla nummer igen ! :S kommer ta tid att få alla :/

Ska också bara tillägga att Victor är lättt BÄST! HAHAHAH ! :D

 puss på det och god natt ! :D / PUSS&KRAM CATHRINE

Känner för att gråta. ! :(

Vad fan händer i mitt liv. Denna dagen har inte varit bra. Eller jo jag kom till skolan as glad. Men det förändrades väldigt snabbt ! Jag orkar inte alla löjjliga tjaffs i skolan.

Du ska fan med mig veta att det inte är okej att bete sig så som du gör. Orkar inte att du hela tiden ska trycka ner mig och sån skit. Jag pallar inte de toch detta kommer inte funka länge till. Snart får jag ett jävla ryck och det kommer inte bli roligt för någon utav oss. Vill inte ha det såhära. (U)

Jag har ingen telefon, saknar månnga kompisar, har ingen plånbok, alla mina privata och MINA saker är borta!! Känns förjävligt !!!!Känner mig ensam även om jag inte borde det ! :( meen så är det och jag vet inte hur det kommer att bliii..... :/
Jag ska jobba en större del av lovet och det pallar jag faan inte ! :(:(:(:(:(: ingeeeeen luuust !

9 dagar kvar te julafton, fredag är det jullov, softis som väntar men ändå känns det inte braa :/


RÄDDA MIG !


      seee ya

Kärlek till dig min älskling ! <3

Nicole gray ! Jag älskar dig så grymt mycket. Alla våra år tillsammans. Man skulle kunna säga att det är i 15 år som vi känt varanndra och jag har nte ångrat en dag. Du betyder så mycket för mig och med dig kan jag vara mig själv. Jag uppskattar dig till 1000 %. Alla våra dagar och år har varit helt underbara och det ska bli många mer. Du är människa jag verkligen prioriterar föööörst ! Utan dig hade jag inte varit den person jag är idag. Det har gått i perioder mellan oss men riktig vänskap kan aldrig förloras och vi ska aldrig förlora varanndra. Kan inte tänka mig ett liv utan dig. Alla minnen tex

Apan på dataspelet innan dansen varje veccka. Vi skratta så vi dooog xD hahha. KOmmer ihåg det som om det var idag. Alla dansuppvisningar, bio besök, badbesök, kyrkansbarntimmar, födelsedagar, alla skratt, idre, min födelsedag efter idre, varberg, kungsbacka, hemma hos dig, när vi bakade något som vi inte visste vad det skulle bli, när vi seglade din segel båt, och en massa mer ! Jag älskar dig grymt mycket även om jag kasnke är dålig på att visa det :/


Utan Nicole ingen Cathrine <33


MIN ÄLSKLING


Nicole Gray

               





Fiiii fan vad jag älskar dig !  skrev precis en text om dig men den kommer snart :D  <33 orkar nte skriva om den just nu. men kommer en senaer (L)

Söndag

Jaaaa, igår var jag på allum med annabelle. åkte te allum helt osminkad och skulle göra fest sminkning på make up store ;)Min pappa sa en väldigt rolig sak

Cathrinee, du ser jätte bra ut utan smink. Kan du inte sluta att sminka dig?

så gullig han är men jag tänker inte sluta använda smink så ni vet :P hahaa. Men vi sminkade oss sedan gick vi te tåget. Satt och väntade i 40 min för det var något signal fel. Såå vi frös rumporna av oss där vi stod super sexiga i våra fest sminkningar. Vi åkte hem te annabelle och skrattade. Måste bara säga att jag verkligen älskar henens mamma ! Helt underbar. Vi åt mat, sminkade oss, dansade åå massa skoj. Sen kom bella, fredrik och nils te oss ! :) sen bar det av till fest. Haaade verkligen jätttttte roligt ! Önskar det kunde vara såna fester här också ! I landvetter alltså. Underbara människor. Våran dans lärare Johan och hans kompis martin kom. Dem är grymma på att dansa så vi hade SVVVIINN roligt och dansade rumporna av oss !

Men sen så försvann min mobil och plånbok. Någon tog den ur min handväska ! JÄVLA IDIOT som tog dem ! :@ blir så fucking sur på sånT !!!! Meeen kvällen var förövrigt jävligt bra ! :D

RIngde mamma och  var hysterisk. för min tele privat för mig. har allt där ¨på, jobbnummer, anteckingar, minnen , nummer allt !

Gick hem te annabelle och prata med hennes mamma. Sen åt vi knäckebröd och snacka. seeen gick v ner och somna (L)


Söndag

Vaknade och åt frulle. Sen genrep på dansen. gick bra. men mådde inte så bra bara :/ haha xD
Sen julbord med familjen + malin, eirik och lars :)

 Jag älskar diiig (L)

Lucia idag !

Förlååååt ! Jag har inte skrivit här på jätte länge men jag har haft så mycket annat för mig som PLUGG, skolan och varit med mina underbara kompisar. Det ska bli så satans skönt med lov om exakt en vecka. Ska bara kämpa mig igenom denna sen så ska det nog bli bra. Även om jag ska jobba en hel del på lovet. Men det skall nog gå bra ska du se:)



Idag var det lucia tåg som gällde. Vi var i skolan klockan 7.00 och jag var svinigt trött ! '---' Lucia tåget gick bra typ xD haha . Nämen det gjorde det. Men mitt ljus darrade som satan. Man kan ju undra varför xd hahahah ! ;) Nicole min lilla älsklings spelade piano och ida älskling spelade trumpet ! :)

idag är det också julmiddag hos karin som står på schemat :) Middag med mina favoriter. ett tag sen som det bara var vi nu , alla samlade. ! (L) Ser verkligen fram imot det.! :D

Måste bara säga att jag såg min bästis bdb idag. Han hade länkat te youtube och självklart var jag tvungen att kolla. Kolla du också ! Älskar dig också men jag saknar det vi hade. Du är min bästa killkompis och du betyder ! (L)

http://www.youtube.com/watch?v=bniMI0h-OqQ

Kolla den ! Nu ska jag dra mig , ha det bra / Puss&kram Cathrine Lindgren




Fredag , Lördag, Söndag !

LÖRDAG: Vaknade tidigt och stack till jobbet. Vi jobbad på som attan och sen kommer pillan helt super aktiv och frågar om hon fick sätta på Darins nya album. :) haha. Självklart att hon fick. Vi hade en jätte stressig dag. Bestick tog slut, tallrikar, glas  jaa allt typ ! :S Men det roliga var när det bara var jag och Pillan kvar. Då sattes sterion på , på as högt. Det visade sig att det var en 8-9 årig pojke som hade höjt ! :S Heeelt sjukt. Han kan inte ha varit frisk.

Vi tog halv 8 bussen hem och på den satt en snyyyggging ;D Ictor , och vi snackade och skrattade xD Sen lämna alla mig för dem skulle av vid lunna ! :S Såå jag var mobbad men min älskling ringde mig så vi snackade (L) Annabelle heter hhoon !: D

Sen vare middag med mamma pappa och carina :) 3 rättes middag. Min pappa är kock så alla vet !:D Helt grymt. Sedan var det sov dags som gällde. Skulle jobba idag också :/


SÖNDAG: Idag vaknade jag tidigt. Skulle jobba. Mamma körde mig till bussen, Jobbade på som satan och kom hem vid klockan 6. Stack hem te karin åå snacka :) Myss. Älskar dig. Sedan tog jag bussen hem. Det är svina kallt ute btw. :/


Vi hörrrrrrs ! :D PUSSAR


Freeeedag <3

Nu har emma lämnat mig  ! :( Sitter här med datorn i knät, hunden bredvid och kollar på Britney på tv.

Dagen började inte så himla braa, vaknade massor gånger under natten. Vände och vred på mig ve tinte vad det var. men sen så var det skola osm gällde. Inte så spec roligt. Men efter skolan blev det andra takter ! :D Bussen till stan. Emma skulle hämta ut en morgonrock osm hon köpt te sin mor. Sen gick vi till Mc donalds. Men när jag skulle ta fram mitt konto kort i kön så var dt borta ! jag fick panik och försökte komma på vart jag använde det senast, då det slog mig

- FAAAAN ! glömde den på pressbyrån igår efter dansen. Emma såg ut som ett frågetecken men vi stack dit jätte snabbt och där var den ! :D Sedan Mc Donald. Älskar att snacka med dig emma ! <3 Vi åkte hem och gick hela vägen hem :O Det var jätte mörkt ute xD så vi trampade i en massa lera xD hahaha. men sen var det, flumm, Idol, godis, mopppe, klänningsprovning, sång och skratt som gällde. Måste tillägga att ROBIN skulle inte åkt ut !!

JAG ÄLSKAR DIG EMMA !

Dessvärre så fick jag reda på att jag ska jobba 10 timmar imon . Ska jobba på Le Croissant. ! :/ Skall öppna och stänga. Och på söndag börjar jag klockan 10.00 till 18.00 ! pallllllla ! Men så är det om man vill tjäna lite egna pengar. Faktiskt gott när pengarna börjar rinna in . Så fråga mig inte vad jag ska göra imon för det vet jag inte. Asså efter jobbet.

      

I miss you so terribly much and I love you<3

                                                        SAKNADEN GÖR SÅ FRUKTANSVÄRT ONT



                                                        






Det finns ingen annan som jag vet som alltid funnits där för mig när jag har mött motgångar. Men vad har hänt. Saknar dig vid min sida. Du som alltid fanns där är helt plötsligt borta. Jag vet inte hur jag ska ta mig till. Önskar att det aldrig blivit såhära. Men jag har tappat styrkan! Vi ska hitta tillbaka till varanndra igen men när?? Känns som en evighet. Inte pratat på 2 veckor ungefär och det känns förjävligt. Så mycket jag har att berätta , sånt som jag vill dela med dig ! Som jag inte kan dela med någon annan. Visst, det kommer saker i vägen men vi har lovat varanndra att klara allt sånt. Så nu är det upp till bevis för oss båda. Finns inge som får mig att må så bra som du. ! Känns som att du kasnke måste ta tag i saker och ting. Men nu ska vi fixa detta tillsammans !


SAKNAR DIG SOM FAAAAN! </3


                                                                  Finns ingen som dig. !


                                                                        

You are stronger than the strongest


JAG TROR PÅ DIG HJÄRTAT ! <3 DU FIXAR DET ! (A)(L)<33



Emma Zzeta<33

                                                     JAG ÄLSKAR DIG MASSOR ! <33

                                    





Emma , vet inte hur jag ska börja ! Men med dig mår jag bra . Vi har alltid så himla roligt.
Det fanns en tid då vi var väldigt tajta och det ska vi bli igen ! <3 DU är den som alltid ler och sprider
glädje. Försöker dra med en om man är sur. Du kommer bara fram och ler eller gosar så blir man glad
och man värms inombords ! <33 Jag vill att du ska veta att du allllllltid kan snacka med mig vad det än är
så finns jag här för dig. Kommer ihåg troschocken hemma hos mig xd haha och när vi var inne i stan och
åt mat på jensens xD vårat samtalsämne liksom ! xD haha ! <3 Du är helt klart underbar och jag uppskattar dig till max ! <333

Vi ska ha så jävla roligt ! taa kort, åå bara vara oss själva ! Just det , dansen också som vi ska ha när vi ska sjunga :D
VI koommer att äga hela scenen och hela jävla bamba xD Pch våran dans ska vara sjukt bra! :D hahaah.
Jag vill inte förlora dig när vi slutar nian. Är vekrligen rädd för det med det ska inte hända. Okej? <3

Emma Zackrisson ! JAG ÄLSKAR DIG

Annabelle björbring is the best ! <3

                                   JAG ÄLSKAR DENNA UNDERBARA MÄNNISKA ! <3

                                                              


Nu sitter jag i sängen och är inne på datorn som sagt :P Inte så konstigt med tanke på att
jag skriver detta. Jag ska börja med att säga att jag är så jävla trött på skolan !! Orkar verkligen
inte den sega och tråkiga skolan mer. Är bara orolig för dem betyg som ska komma nu :/
Men jag tror fatkiskt att det är bra betyg. ! Hoppas kan man ju alltid göra. jag har i allafall kämpat
som satan nu denna terminen. Btw så ska jag och " the gangbang " eller Reblenck som vi också kallar
oss spela på julavslutningen. Låter heter " Julen kommer" som handlar om lite minnen från denna terminen.
Lite roligt faktiskt ! ;) Sen så är det lucia övning också hela tiden. Vi kommer göra bort oss totalt. och jag hoppas
verkligen inte att Amanda är sjuk för då är det jag som får bli lucia ochdet vill jag INTE ! :P Så dt så !

Den senaste tiden i mitt liv har varit väldigt upp och ner. Träffat nya kompisar men även tappat några
utav mina gammla känns det som :( Saknar några riktigt mycket. Men jag har några saker att se fram imot !
Julbordsmiddagen hos karin, nyårmiddag + fest hos emma, och sen SPANIEN med tjejerna. även om det är efter skolans slut då alla ska te olika ställen så länggtar jag ! Jag karin emma nicole lollo becca ida skall iväg te Alicante ( torrevieja) Så fett gryyymt ! <33


Tänk att vi alla ska på olika ställen. Tänk om man tappar kontakten med dem som betyder mest. Det borde ju
inte vara så men man vet ju inte :/ Vill inte att det ska hända. Önskar jag kan stoppa det redan nu eller se i framtiden så man kan förhindra att sånt händer ! Jag vet inte hur det ska bli :/ vet bara att ni betyder massor för mig och vill inte förlora er. <3333333333333333333

// Puss&kram Cathrine <3


Bäääcken !

Alexaner bäck ville att jag skulle skriva att han var duktig! :D haha fråga mig inte varför men det skulle jag tydligen :P hha ! :D


ALEXANDER BÄCK ÄR DUKTIG !

 Nu var han vilja uppfyld ! :D haha. Pusss (L)


Vad händer med min kropp?

Jag hade dushat och stod uppe i badrummet och skulle tvätta min piercing. Jag kände att jag blev mer och mer yr och blev jätte varm. allting bara svävade omkring och jag fick panik. Sen helt plötsligt så blev allt svart och jag hörde inte vad pappa sa till mig. jag hade svimmat ! :S har aldrig hänt mig förut och jag tar det som ett varningstecken. Vad händer med min kropp? Vaknade upp av att jag hade slagit i armen och axeln i handfatet och hänge över den. Hårborsten och tvälen låg i handfatet. Det var riktigt läskigt och jag mådde ine alls bra. jag har känt mig konstig hela dagen. Inte kunnat fästa blicken, varit yr, huvudvärk och mått illa. Vad händer med mig. Har även varit skakig.

Jag äter inte som jag kasnke borde men jag har ingen matlust. :S


men vet du ! JAG ÖVERLEVER !! :)

Men nu är det som så att jag saknar min karin väldigt mycket. Kommer ett inlägg om henne snart skulle jag tro. </3


Cathrine Lindgren

Nu har jag också dragits med i bloggsjukan .. haha ! Nu ska jag försöka skriva här så
mycket jag bara kan och hinner ! Kan faktiskt vara skönt att få skriva av sig lite i bland
och få utrycka sig riktigt ordentligt ! :)

Min dag började jätte bra. Började skolan klockan 9.15 och slutade 12.45 så det var
en jätte lugn dag. Sjung hela dagen typ, så det var ju skoojsigt. Vi ska dessvärre
sjunga på skolavslutningen. Får se hur det blir med den saken. haha ! Sen kom min kära
mor och hämta mig i skolan, är inte särskilt pepp på att gå hem när det är regn i luften
och att det är svin halt ute. Sen var det dans med nicole som gällde ! :D Träffade min älskade
Annabelle som alltif gör mig glad. <3 Nu ska jag försöka fixa design åå sån greejs ! :D


Puss på er ! / Cathriiine <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0