sitter i skolan och tråkar ! :/

Nuu är jag i skola och har precis haft so där vi arbetar om världskrigen. Nicole vet inte vad kup är och det är ju ganska roligt faktistk Xd hahaah ! ;) I kväll blir det party och det ska verklgien bli roligt :D nu ska jag ha idrott ! :)

langar en gammal bild ;)

 denna fanns på min mapp på mitt skolanvändarnamn :P haha


PUSS&KRAAAAM

Många ändringar i mitt liv

Heeej gott folk ! Nu lider torsdagen mot sitt slut ! ;) skola idag och vi hade matte prov som jag hoppas gick bra. ! Måste  verkligen höja mig rejält i det alltså ! Men efter skolan åkte jag med hem till nicole innan dansen. Sedan bar det av dit och jag var inte med på jazzen. Mådde illa och hade ont i magen. Träffade alla söta tjejer också som jag saknat så.

Det är en himla massa att se i framimot nu. Jag tror det är väldigt viktigt faktiskt för att man ska orka ta en dag i taget och orka gå framåt. Jag har dettta att se fram imot !:

* Renovera badrummet. Ska få bubbelpool, bastu
* Hundvalp
* Kasnke ska dra till Auschwitch med klassen
* mamma och pappa ska antagligen köpa ett cafe å driva det
* Spanien med tjejerna
* Fest i morgon :D
* och looov ! :)

Detta är det som jag verkligen ser framimot och som jag längtar efter ! :D Det skall nog bli riktigt bra !

I morgon blire fest för hela bunten. Jag ida nicole karin emma drar te floda där vi ska festa med annabelle och hela bunten. Plus massa andra. KOmmer vara runt 130 pers där så ska träffa nytt folk och lämna allt jobbigt bakom mig ! :D visst låter det kanon? Jag har märkt att dem som läser inte kommenterar :S skärpning på det nu "!

Nuuu ska jag sova ! Pusss&kraaaam


bjussar på en gammal bild.


Onsdag och jag är hemma !

Idag är det ingen bra dag. Vaknade och hade så fruktanvärt ont i magen. Magkatarr är fanimed mig inte roligt och jag får kramper titt som tätt. Verkligen jobbigt. Men jag var tvungen att gå upp tidigt för att åka till skolan och hämta läxböcker, lämna byxor, lämna gymnasielappen och få 2 st lappar av emma :)
Igår gjorde jag mina gymnasieval ! 

1, Plusgymnasiet Spa friskvård och hälsa
2, Hvitfeldtska handel och adimistration
3, Hulebäck Sp- tvär :)

Valen är gjorda och jag känner mig lättad då en sak har lättat från mitt hjärta i alalfall.jag önskar att jag också hade haft några framtidsdrömmar om vad jag ville bli men jag kör på det som känns bäst och roligast just nu. Annars skulle jag aldrig ha bestämt mig. Nu känns det som jag börjar komma tillbaka igen i mitt normala liv. Det är en bit kvar men jag kämpar på så gott jag bara kan. Det känns det hyfsat bra. Blev oerhört glad när jag vaknade igår. hade fått ett sms jag väntat på HUR länge som helst på. ! Tack men jag har svårt att ta åt mig. jag är ledsen ! Men jag har saknar dig och önskar att allt hade varit så mycket annorlunda. men dte är som det är och jag klarar detta ! :) Ska stå på mig som annabelle säger :) 

jag pratade just med annabelle och vi + louise skall battla mot axel påfredag xD hahaha :D vi som är latinbrudar mot honom . Vi kommer att vinna läättt !  Jag orkar itne sitta hemma mera. Jag måste ha något att göra hela tiden för att komma på andra tankar och för att få röra på mig. Jag som körde min diet för 2 veckor sen har inte gått så speciellt bra :S hahahah ! Mitt schema som jag gjort funkar inget vidare.

Imon är det matte prov i skolan på % och jag kan det nog. kasnke eller nått :P haha. Inte så speciellt bra på matte måste jag erkänna. kanske därför jag bara har g i det när jag tänker efter :P  I skolan i måndags stod jag karin och emma i cafet och det var faktiskt väldigt roligt xD vi lyssnade på musik och dansade massor. fast jag fick ta det en aning lugnt eftersom jag då fick höra att jag hade magkatarr. Så är det.  Nu orkar jag inte skriva mer utan nu ska jag kolla på oprah och vila. ! Det måste jag om jag ska kunna dansa i morgon och kunna gå till skolan. Denna jäkla magen måste ge sig snart å bli bra. ! Ååå nu skrev jag mer i allaflal :P haha ! Vi hörs senare boys and girls ! :)

 här är min gris när han är liten och snart kommer det en liten småtting till. mamma har köprt en till hund :S Rädda mig från en liten till som äter upp ens saker.
Nu ser mamma datorn också. Pusss & kraam

<3

EMMA CATHRINE LINDGREN  1993 , <3



Hela dagen har jag bara varit hemma och slappat järnet. har verkligen inte känt för något. Dessutom så har jag haft as tråkigt ! Nicole har gjort några fina bilder till mig som kommer senare i inlägget. Min vecka nu kommer att vara ganska tuff tror jag. en himla massa plugg till pro osv.  Har en massa saker som jag ska hinna med. Här kommer en lista på allt. 

* Gymma. ringa bettan &plugga , måndag
* Plugga &dansa , tisdag
* Gymnasievalet varit gjort & plugga, onsdag
* Lugn dag ! Bara dansa som gäller, torsdag
* Skooolan bara & feeest i floda ! , fredag
* Inga planer än ! , lördag
* SLAPPA ! , söndag

Så ser det ut än så länge i alalfall! 

      tack hjärtat! <33



    Ego kort från idag !


  look into my eyes, what do you see?  
         
Puss&kram <3

Cathrine, du måste skärpa dig nu !

Helgen har varit velig men bra :) Fredags var jag och en massa andra i hindås med alla härliga människor där ! :) det var hel bra och vi hade skoj :) Orkar itne skriva så mycket mer om i fredags xD

I går vaknade jag seeent och sen snackade jag med malin. Vi bestämmde att vi skulle göra något roligt. Stack hem till becca dit vissa senare kom (: Vi var i allafall med hindås människor igen. Hade skoj med er flickor !

Jag och Hanna Marberg har en klubb men den är hemlig. ! <33 Tänker på dig gumman !<33

Idag vaknade jag seent och jag mådde inte bra :S tror jag håller på att bli sjuk. hatar det verkligen. Men jag ska kämpa imot viruset ska du se ;) Förövrigt mår jag bättre faktiskt käsnlomäässigt :) Taack alla. Jag tänker fortfarande på situationen, eller a ganska mycket faktiskt. men så är det la antagligen. Jag måste lära mig att ta hand om mig själv mer och acceptera mig för den jag är- Men det är så fruktansvärt svårt när man inte duger rätt som det är.

taack för helgen alla som var med och gjorde den bra. ! <3

     

Puss&kram !

Dance has begun, and I feel so much better of it

Jaaa , nu var dansen igång igen. Eller ja, den började egentligen i tisdags men jag var hemma då så idag var det första dagen. ! Dagen i skolan var sjuuuukt seg som alla andra dagar. Men den var ganska lugn. Inte så många jobbiga lektioner om man säger som så :) Efter dansen bar det av hem så jag kunde få i mig något att äta men icke sa nicke. Gick inte att äta så fick bli te å prova klänningarna en gång till istället. Och jag verkligen älskar dem!
Nicole och hennes mamma kom och hämta mig och körde te dansen :) varit där hela eftermiddagen och kvällen med alla söta och glada brudar :) jag orkar inte skriva mer nu xD hahah. Kolla bilder i stället.

 Klänningen som jag bara ÄLSKAR  !  bär av te dansen.

på dansen :) annabelle och ebbali  så ser dt allt ut ;)


Sov gott nu alla. <3

Onsdag den 21/1 SHOPPING MED GIRLSEN

Idag var det en svin jobbig dag i skolan. Orkade verkligen inte gå dit men jag var likosm tvungen. Gick med tunga steg innanför dörren och upp för trappan te min enhet. Är så jävla trött på det skit stället, så du anar inte. Det var en seeeeeeg dag med lite skratt. Men några har lyckats muntra upp mig. Men känner mig som någon annan :S försökte beskriva känslan för becca men gick inte så speciellt bra. Hon måste trott att jag var dum i huvudet eller något ! Jag kände för att komma på andra tankar och lyckades dra med mig becca, lollo och emma till allum. Det hjälpte verkligen ! Shoppade en aning mycket och har nu inte mycket pengar kvar. Eller a månadspeng och lön kommer i slutet av veckan så inte så dåligt ändå ;) haha ! Men shoppade för över 2600:-

Jag köpte en grå stickad tröja med långa armar, pärlörhänge, hårgrejs, parfym, chinos svarta, ett spets linne, 3 par skor från skopunkten ( skiter i kvaliten behöver skor nuuu ! ) Sen fick jag också mina nelly kläder som jag beställde igår. Det har verkligen gått hur snabbt som helst. så jag hämtade ut dem och  provade när jag kom hem :) Satt superduper och jag älskar det!

Fick ett oerhört gulligt sms av en person förut ! Taaaaack säger jag bara ! <33

Nu kommer lite bilder men det är dock inte många.

     

  ( FAKE LEENDET ÅKER PÅ )  Den adnra klänningen. :)

Nuuu ska jag försöka plugga lite :/ Puss&kraam


Detta blir bara löjligare å löjligare ! Måste bara säga det.

Tisdag den 20/1 Taack!

Heeeemmma idag igen. Orkade verkligen inte med skolan och all dess skiit ! Vaknade halv 12 med sån fruktansvärd huvudvärk men kravla mig ur sängen . Min dag har varit tråkig jobbig och ledsam. Jag beställde kläder idag.

2 st klänningar ( här är den ena)

  I liiiike ! <3

en grå stickad tröja som går nedanför rumpan & ett armband. TAack för allt stöd från alla men jag har svårt att ta åt mig utav alla fina ord och stöttningar. <3 :/ så är ddet.

Dagens ros går till :
Malin Linner
Malin min underbara kusin
Annabelle syster
Nicole gray
Karin Berntsson
Emma zzeta
och min underbara mamma ! <3

Imorgon vet jag inte om det blir skola. Som det känns nu så blir det nog inte det. jag kan inte vara hemma hela tiden men inte säker på att jag orkar mer allt. Jag behöver alla nära runt mig men orkar inte riktigt med allt. Viiissst jag kasnke låter som en mes men så är det just nu. Är hur svag som helst. Jag måste bara säga att jag verkligen älskar Malin Linnea Lindgren ! Min bästaste kusin som jag vill ska flytta närmare. Jag vet att du läser min blogg malin så nu måste du kommentera ! <3

Nu ska jag kolla klart på filmen som är på tv och förbereda mig för insomnandet. God natt people !


 Puss&kraam

Love is shhhit !

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårats många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt? :(



Jag har kommit fram till att jag ska stå på mig och strunta i det nu. Det får bli som det blir och jag orkar inte bli sårad mer. Men kom inte till mig om det blir problem och allt inte blir som du vill ha det. Jag finns här nu och ett tag till men sedan måste jag gå vidare. Jag väljer ofta bort mina egna känslor men jag kan inte göra det nu. Nu måste a´jag bearbeta dem själv och antligen bli riktigt kär eller kväva dem känslorna. Det är det enda valet. Jag gillar dig en massor men det är du som bestämmer. Glöm inte det hjärtat <3




Mamma, du är bäst och jag älskar att du alltid lyssnar på mig och att vi har sån underbar relation ! <3


Onsdag den 14/1

Skola sedan gymm med tjejerna :) har världens träningsvärk så var en aning slö idag måste jag säga. Sedan hem. orkar inte skriva mer om idag xD
Nu har jag massa plugg !!! :S


 gooo natt ! ;)

Tisdag den 13/1

Igår somnade jag gråtandes vilket inte var så himla roligt. Känslan att bara somna mitt i en gråtattack är hemsk. hatar det. Allt bara brast där jag låg och funderade på alllt ! Men jag vaknade idag och satsa på en ny dag med nya saker. var i skolan och jag är sååå himla less på skiten. Sen blev det massa strul efter skolan om emmas spa grej. men nu är det nog löst hoppas jag. :) Jag emma och karin tog bussen te mölnlycke och försökte hitta " friskis och svettis" men vi hittade det inte xD så vi gick omkring i 45 min typ innan vi hittade det xD

Vi började med att springa :) jag klarade faktisk 35 min :D och jag har liskom världens sämsta kondition xD  :D hahah.
 Efter det bar det bara av hem :) så nu sitter jag här och väntar åp att en person ska ringa :)

Puss på det! :) bjuder på en bild på migoch karin idag i skolan xD



Måndag den 12/1 2009



 GE MIG STYRKA !

Días fue terrible y molesto, pero lo hiciste mejor karin(L)

idaaaag var det skola, som vanligt  då. Kände verkligen inte för att gå te skolan. ville bara vara hemma och mysa i soffan med täcke och en go film. Jag känner inte för skolan mer men måste fan plugga på om jag vill göra något bra med mitt liv. Min ängel smsa igår och fråga om jag ville vara med henne som idag och SJÄLVKLART ! saknat ihjäl mig efter dig karin ! (L) Skolan var hur seg som helst och jag pina igenom hela dagen. Tills vi åkte te stan. Jag behövde verkligen prata av mig men efter lite händelser på bussen så blev det tyst. Men karin lyckades som vanligt göra mig glad och på andra tankar. Vi köpte present te emma som fyller år på söndag och jag shoppade lite annat också :)

Benvärmare ( te mina klackskor , alltså te dansen ) , smycken och 2 hårband :)

Jag och karin hade det mysigt och stack te jobbet å åt mat och snacka. Så himla mycket som jag behövde på safgt och som hon behövde. Taaack karin för att du stöttar mig och hjäkper mig i alla länge. behöver all sorts hjälp! <33
Vi satt på bussen och jag fick höra att hon emma och becca skulle prova på gym i mölnlycke så jag bestämde mig för att hänga på. Jag ska inte bli biff utan bli av med en massa onödigt fett har jag bestämt mig för :) så , så ska det allt bli :)

taacck för samtalet vännen. kändes skönt men allt känns så wierdo och jobbigt :/ hoppas det blir bättre. tror jag att det blir i allafall. finns här i alla lägen. ! Puss


Vill bara tillägga en sak ! jag är så jävla trött på allt skitsnack i landvetter ! rykten, skitsnack, påhopp, osäkra människor, players, dissare allt ! :S speciellt från en person ! orkar inte med det !


Puss hej !

Kärlek, vad är det?

Varför skall kärlek vara så svårt. När ska jag våga bli kär igen? Jag sumpar chans efter chans och jag blir så hinla arg på mig själv. varför låter jag folk trycka ner mig till botten så jag inte klarar att resa mig upp igen. Blivit nertryckt så hinla mycket att jag inte vågar lita på vissa killar. jag är rädd för att bli kär. Hur normalt är det för en 15 årig tjej som har hela livet framför sig. När man tappat hoppet om att träffa någon som man kan ha 100% tillit till.  När man tappat hoppet om att någon kommer att älska en så som man förtjänar. Varför kan jag inte bara ta chansen någon gång. Jag fattar inte det. Jag är kär i kärleken men när det väl gäller blir jag osäker på mig själv.
Det finns inget bättre än att ha någon som älskar en av djupet av sitt hjärta. När man inte ens kan ta emot komplimanger så känns det som om något är fel :/ Hjälp mig någon. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill vara lycklig och ha det bra. Kunna ha tillit till någon. Vill ha en kille som jag kan få kärlek av och ge kärlek till ! Är det för mycket att begära?


Låt mig vara så lycklig som bara jag kan !

( Nicole kan inte stava mitt namn även om vi känt varanndra hela livet ,haha )


God natt !

fredag lördag och söndag - Januari 2008

Nu är det äntligen heeeelg ! :D Och det ska firas med en massa skoj :)

Fredag 9/1 : idag var det en seg dag i skolan som gällde. Hände inte så speciellt mycket där och jag var allmänt seg . Men efter skolan var det dags för att handla med mamma :) pappa fritt i helgen för att dne skiten drog te hemsedal med sitt jobb :S gottegris är det ända han är. Vi köpte massa gott te kvällen. Vi stack på bio och såg filmen hämden ( wallander ) . BRA tycker jag ! men jag älsakr ju beck och wallander å så :) Stack hem och sedan mys hemme :) hade andra planer egentligen men självklart blev det inte så.


   wallander hämnden


Lördag 10/1 : Idag var det sovmorgon som gällde. Inget annat, jag sov läääänge ! men sedan blev det också stress för att skynda mig te stan och träffa annabelle :) gick runt lite i stan själv innan jag mötte henne. Saknat ´henne grymt mkt. vi gick te bussen och tog den hem :) men när vi kommer te min väg så stod min moppe där men den starta fan itne :S och pappa som sagt att han fixat den. Så jag blev as arg och vi fick turas om att putta in den hela vägen. det är ändå 1,3 kilometer och den väger jätte mycket :S Men muskler fick vi i allafall. :P haha ! Sen blev det bara te å göra sig i ordning för att dra hem te ida :) vi kommer dit och kollar gamla bilder. sen kommer allt mer människor. Jag tycker att festen var lyckad men det var många som inte fick komma som kom i allaflal. och vissa öppnade dörrarna så dem kom in men jag tycker att det var roiligt med massa folk :) träffa mycket nytt folk och det är alltid trevligt :) dansade och hade trevligt. Slutade med att alla var tvungna att hinna med 11 bussen och då var det bara hindås borna och vi som skullesova där som var kvar :) vi låg i en säng och snackade å kollade på mobiler och lyssnade på musik :) eller a vissa sjung XD HAHAH. treeevligt Somnade vid en halv 5 och vi var svin trötta xD :D Har inga bilder från idag men det får ni klara er utan :)


Söndag 11/1 : vaknade av att jag inte har något täcke och jag fryser sönder XD min tele ringer strax efter och det var bara te å upp och hoppa. Städade det sista och sedan tog vi bussen hem :) jag och annabelle åkte hem te mig och hon hämtade sina kläder oh sedan stack hon. Jag har bara degat idag xD ;) rätt skönt faktiskt.  :)
Hemma med popcorn och tv :) puss på det :) haaa det braaa ! :D <3333


Torsdag den 8 Januari

Fyyyyyyyyyyyyyyyy nu var skolan igång igen. Känns så himla onödigt att gå i skolan torsdag och fredag. Vi kunde la lika gärna ha börjat nästa måndag? Känns så fruktansvärt onödigt. Jag var i skolan men längtade hem hela tiden. vet inte vad det var med mig men ville verkligen inte vara kvar. :S Kom hem och tog lite kort och kollade på tv. Lekte även med min grymt barnsliga hund xD Bilder kommer nedanför :D

Jag vill bara säga tack till alla mina underbara vänner som finns där och stöttar mig och finns där för mig. <3

Jag älskar er !

Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt. :)


     

   PUSS & HEJ DÅ SÅ LÄNGE ! <3

Onsdag den 7 januari

Idag var det begraving , för  DENNIS ERICSSON . Dennis var som min extra morfar när  jag var liten även om vi aldrig var släkt. Mammas bästa kompis pappa var det och han var alltid ute med mig i stallet då mammas bästa kompis ägde den gården. Han kollade på när jag red, vi lagade middag, jag sov över hos honom och hans fru. Mitt ord för honom när jag var liten var mooorfis ! :) Han var alltid glad och så hjälpsam. Jag och linn ( mammas bästa kompis dottern ) och hennes bror ted lekte och hade det super roligt. Var ofta hos dom och på så sätt lärde jag känna dennis. Han har nu gått bort i cancer opch allt gick så otroligt fort. ´Har inte haft den speciella relationen med honom på flera år då en massa tråkigheter kommit i mellan. Det gick verkligen inte att hålla tillbaka med tårarna. Jag hatar begravningar men jag var tvungen att gå dit. Så kul att träffa alla som jag har så många minnen med men också träffa andra som hade med dennis å göra. Linn som ska bli mamma, ted som redan är pappa, sofie, teds fru och peter som är linns kille. :) och massa andra.

Rest in peace Dennis <3



Tisdag den 6 januari

Igår var det måndag. :) hahaaha xD Men i allafall jag åkte med mamma te  " My dog" där mamma skulle tävla med zolo. Satt där i några timmar och kollade på alla hundarna. Sedan åkte vi hem och min dag blev bara segare och segare. Jag emma och nicole bestämmde oss för att dra hem te ida i hindås och umgås med henne. Blev massa fel med bussarna och skit så emma kom inte med samma buss som oss. men så fick det tyvärr bli. Vi gick te okq8 och köpte chips och gick hem te ida och kolla på gamla bilder. Då kom emma också :D gick ut te idas hus och hade skoj :) dansade, sjung, tjejsnack, massa skratt, och allmänt seriöst snack ! ;) hahahaah. Sen kom coffe , petter och chrille. Vi dansade å tog kort :) sen blev det skräckis "!! : D

 1408 xD

Sen gick dem hem och det var bara jag ida och nicole kvar :) vi bäddade å sjung  XD hade jätte mysigt. (L)
Var en sak som gjorde kvällen lite wierdo men så är livet "/ tyvärr.



Men idag tisdag gick vi upp och åt frulle sedan blev det skridskor på sjöön xD jag kan inte åka med ida och nicole åkte. sen kom petter chrille och coffe också:) sen åkte jag och nicole hem :) nu degar jag bara .

Nu är det bara denna och en dag kvar te skolan börjar igen :S pallar itne. Detta lovet har gått så fruktansvärt fort :S 
Nu orka rjag inte skriva mer xd hahahah ! Puss på dig ! <333 

 älskar dig mamma även om du är jävligt tjatig i bland ! <3

Love you hun<3

 Gammal bild på oss Nicole ! <3 Jag älskar dig

Ut med 2008 och in med 2009 <3!

Nu är det äntligen 2009 och jag känner på mig att detta året ska bli väldigt bra. Ska förska göra den bäst i allafall ! Även om det blir mycket denna våren och sommar. Blir nationellaprov, välja linje + skola, träffa nytt folk, resa å så vidare. Men ska göra mitt yttersta och försöka göra det så bra som möjligt. :)

Min nyår var kanon !! Hände lite småsaker men drar inte upp det här. Men dagen började hemma men drog snabbt upp te emma och började fixa i ordning. Städa, möblera om, laga mat å så vidare. Folk brörjade ramla in och vi började äta. Drog sedan ner te andrei men där var det as många å vi palla inte så vi stack ut. Träffade folk och sen drog vi te landevi där hur många som helst var. Firade tolvslaget med dem bästa och det nya året började jätte bra :)

Här kommer lite bilder ifrån tiden då jag inte skrivit här. Ber om ursäkt men hänt så mkt :) ! Pussssssss


      

      


HA DET BÄÄÄÄÄÄÄST ! <3


RSS 2.0