Dance

Fredag och det var skola som gällde på morgonen såklart. Hade pluggat klart allt och det kändes otroligt bra faktiskt ! Jag har varit riktigt pepp idag ! :D Glad så glad och haft rolig . Skolan gick kanoners sedan bar det av till stan med emma och karin eftersom vi skulle dansa. Sen dans för fulla muggar. Känner mig så grymt ovig så det är något jag måste ändra på kan jag ju säga ! Pratade med massa och vi bestämde oss för att dra till hindås där det hände en massa.

Nu är jag hemma efter en bra dag med en massa bra människor runt omkring mig !

Nu orkar jag inte skriva mer men säger bara såhära: Titti langar dissen! xD

Puss&Kram o god natt på er !

Happy .. :D

Yeees nu är det torsdag och min dag kan inte bli så mycket bättre faktistk ! :D Jag är riktigt glad prata bara med ida likosm xD Hon vet allt och hon är också glad nu. Tror jag har smittat av mig lite faktiskt ! :D Skolan idag var helt okej ! Flumm som det flesta dagarna och det var la skoj . Mina älsklingar var i skolan och dem har gjort min dag. Efter skolan åkte jag och nicole till stan innan dansen. Hon skulle lämna tillbaka en mascara. Sen åt vi mat och jag köpte med mig mat till dasnen :) På dansen mötte vi upp annabelle och emilia. Är så grymt glad för din skulle Emilia ! Önskar jag också kunde ha det så bra ! Men min dag kommer :D ! Dansade Jazz för kristina min absoluta favorit !

Satt på dansen och bestämde mig verkligen ! Så nu är allt kanon ! tack alla som hjälpt mig och fått mig på andra tankar ! :D Ni är guld värda. Mamma hämta upp mig och nu är jag hemma och borde plugga :P hahaha

I morgon blir det mys med becca och kasnke nicole tror jag :) Vi hittar nog på något riktigt skoj ! På lördag blir det mys med flickorna på stan och sedan något skoj. Ska antagligen träffa anonym också. Blir nog bra !

Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något riktigt bra utav det ! Ska följa mammas underbara råd :D Nu kör jag !

Vi hörs i morgon om jag orkar uppdatera ! :D <3333

   
Puss&kraaaaam

Rumors, I hate it!

SkolaSkolaSkola var det i dag som gällde. Tur att man har tjejerna där annars vet jag inte vad jag hade gjort ! Idag var det i allafall en rolig dag i skolan :P haha ! Flumm på hög nivå och många skratt ;D
Jag älskar er tjejer <3!

Efter skolan var det hem som gällde och sen har jag inte gjort så mycket mer :) Imorgon blir det dans och plugg. Skall ju i allafall träffa Annabelle och emilia. Saknar er redan !

Mitt humör är verkligen upp och ner men det har ju sin orsak. Men ändå ! kan verkligen bli hur sur och arg som helst och sen hur glad pch sprallig som helst. :P Helt sjukt ! Jag är så grymt trött på allt skit snack i landvetter. Så mycket som de inte vet men som de ändå snackar så jävla mycket om ! Ge er !

Nu orkar jag inte skriva mer utan ska PLUGGA och kolla vidare på Efterlyst :)

Puss&Kraaaaaaam


Skolan & jag är trött !!

Sitter i skolan och har så grymt tråkigt. Haha alla vi sitter vid varsin datoro och nördar oss xD Alltså karin ida nicole lollo becca och emma ;D Åå jag då ! Idag skall jag hemoch plugga, jag orkar verkligen inte men jag måste liksom! mamma tvingar hem mig idag, hon vill ha mig hemma. Får se vad jag gör i kväll.


Vad skall man tro på?

Hörs senare

Dagarna går....

Nu är det tisdag och jag har precis duschat och fönat håret . Idag var det skola och sedan dans som gällde. Känner mig helt slapp och orka verkligen inte dansen ! Inte skolan heller, får läxor som man inte fattar någonting om och som hon ger oss bara för att vi ska ha något att göra när hon är hemma ! Så skall det inte vara enligt mig i allafall !

Lovet har ju just varit och det bestod av jobb, kompisar, slappisdagar, solning, varit med karin, varit med pojken, saknat massa människor, shopping osv :) Var la hyfsat okej men hade varit roligare om mer människor hade varit hemma !
Lovet gick fort men så skönt med en paus då man slipper skolan och gå upp så fruktansvärt tidigt.

Mitt liv är faktiskt väldigt bra just nu känns det som. Jaa positiva klubben jag vet men det är faktiskt riktigt bra nu ! Hoppas det håller i sig ett tag. Jag har en massa grejer som jag måste ta tag i men det är lite för privat för att ta upp här ;D !

I går var jag hos frissan :) Har hela tiden funderat på att göra bruna slingor men när jag kom dit så ville jag höra vad hon tyckte ( min frisör) men hon tyckte att jag skulle vänta med det till hösten eftersom jaag vill vara blond till sommaren. Och det är ganska onödigt att lägga pengar på det nu då. Istället ska jag ha mitt hår så blont som det är :) Så det blev blonda slingor med en brun slinga i underhåret. Annabelle ska ha en blond i sitt mörka hår. Vadå systrar och bästisar och allt ;D
Jag MÅSTE plugga men jag orkar verkligen inte !!! Skall skriva om någon plast. Så jäkla onödigt ! Kommer lära mig det för tillfället men sen då? Ska jag gå runt och tänka på vad en Pet flaska består av och hur dem görs? Neej aldrig !


Min vecka kommer att se ut såhär:

Onsdag: Skola och Sola med becca ( har inte frågat henne än men men xD )

Torsdag: Skola och dans hela kvällen

Fredag: Skola, dans och sedan vara med pöjken.
Lördag: Vara med becca kasnke . Hoppas på något skoj
Söndag; Hemma och kanske vara med någon ? (a)

Föresten, jag och min grupp i latinen skall vara med på någon gymnasie grej och dansa på svenska mässan. En mässa för en massa gymnasieskolor. Vet ni något om detta?

Puss och kraaam



Pusss & Kraaam


Utkast: Lördag och ...

Lördag och det är alla hjärtans dag <3
Vaknade upp på bästa sätt och det var mysigt ! Vi gick in och åt frulle med familjen sedan bar det av till bussen. Vi skulle jobba ! jag ville verkligen inte ! Kände för att bara ligga hemma hela dagen och ta det lugnt och mysa men icke sa nicke !  Istället blev det jobb och snacka med pillan och bella :) Vadå att pillan har kärleksproblem :P hahah
Efter jobbet så kom min älskade nicole hem till mig :) Även lilla coffe kom förbi en sväng och sa hej. Koompis som är saknad :) Nu blir det film och sovsa som gäller!

Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag. <33

Puss&kraam

Mysdag med flickorna

Heeeej å hopp ! :)

Nu är det äntligen fredag ! Haha. Var inne i stan med Annabelle , Emma och träffade emilia en snabbis :) Denna dagen har varit den bästa på lovet helt lätt. Och den är inte över än. Jag vet att den kommer att bli bättre i kväll. Vaknade vid halv 10 kunde inte sova mer. Det är svin konstigt. Jag kan inte somna på kvällarna och jag vaknar tidigt :S Jag kan verkligen inte sova !!! Hade en soft morgon hemma med brorsan. Kollade på film för ovanligthetens skull och fixade mig. Åkte in till stan och mötte annabelle och emma då vi gick till Le Croissant och åt lunch :) Sen strosa vi runt lite i stan :)

Och nu är jag hemma efter en bra dag i stan och ska snart kolla på Dr Phil xD Sen blire middag med familjen + Lets dance och sedan mys ! <3 Kan det bli så mycket bättre?

Igår kom skol tröjorna ;) Jag är dem enda som sett dem :P Tror min KÄRA klass kommer att bli sur men det skiter jag i .Dem får dem på måndag som det är sagt :) Bara jag som kan sitta hemma och mysa med dem nu ! Så är dte :) haha. Vadå skryta likosm :PP

Jag måste säga en sak som gör mig så himla arg ! Alla dessa FJORTISAR ! Får helt seriöst panik. Idag i stan var det fjortisar ÖVERALLT verkligen. Det börjar bli lite to much. !


 Kan inte den riktiga våren komma nu så vi kan skippa all snö och skit :S

     


Nu blire Dr Phil  xD  PUSS&KRAAM


TRÅKDAG

Torsdag äntligen så nu är det inte så många dagar kvar tills alla kommer hem skulle jag tro :) !
Jag vaknade klockan 12 och min mor är inte speciellt glad för något så jag har satt mig nere i pappas kontor  för att slippa utbrotten. ! :S Idag består dagen av en himla massa tråkiga saker !

Städa båda rummen
Ut med hunden på promenad
Bara vara hemma!

Får se vad som mer händer idag. Puss &Kraam


Liten och orädd


 
Hittade denna bilden på pappas kontorsdata. Tänk när man var så lite. Man visste inte så mycket om vad som väntade och hur allt skulle bli. Man njöt av att få leka och vara med sin släkt. Önskar man kunde vara så liten ibland. !

 Haha ser ni mitt leende. Inget bra där Cathrine. Det bådar inte gott för framtiden att se så glad ut över att se en cigg ! Hahaha ;D


Jag är liten och orädd men skall snart bli stor och rädd i stället. Tvärtom vill säga !


Puss&Kram

Unhappy and alone
Jag har så fruktanvärt tråkigt just nu ! Sitter med fötterna på bordet kollar på tv och tycker synd om mig själv. Känner mig så himla ensam och olycklig :S bara helt plötsligt kom det. Inte roligt.

I dag vaknade jag hos karin av att en viss underbarlig smsade så hela rummet skrek xD Så jag och karin vaknade och kunde inte somna om. La mig i hennes säng så snackade vi och kollade på tv :) Alltid lika mysigt med karin ! <3 Sedan frulle å så drog vi till grillen ( skulle sola ) . Låg och grillades en stund sedan fick jag springa till bussen. Hann precis med den. Varm som en gris och lukta grill, mycket mysigt ! Yey.. !

Hem och har haft en otroligt tråkig eftermiddag :/ Alla lämnar mig och ensam är jag :(

KOM HEM NU FÖRFAN ! Låt det bli fredag å helg nu !

Imorgon skall det antagligen bli en tråkig dag igen om inte någon överaskar mig och hittar på något skoj med mig !

BYEEEEE !

At karins place !

Hello solstrålar !

En liten uppdatering kommer nu från min tisdag. Jag har så fruktansvärt svårt att sova på kvällarna så det är helt sjukt! :S Jag kan verkligen inte sova och det gör mig så arg ! Brukar kunna sova så fort jag lagt mig i sängen men inte nu den sista veckan. Kan vara för att jag är stressad, saknar folk och så vidare men vafan det är llov och då borde det verkligen inte vara så ! Eller vad tycker ni? Efter en go frukost drog jag och mamma ner och sola innan jobbet. Så skönt att få grillas ett tag. Som tur var så fick jag i allafall lite färg :) Känner mig brunare i allafall. Något jag inte gillar med att sola är att man luktar bränt fläsk efteråt xD Det skule jag kunna låta bli men så är det :) Drog till jobbet och jobbade med mina söta arbetskompisar :) Vi snackar verkligen om allt xD Hur sjukt som helst ! <3 

Nu är jag hemma hos karin. Sitter i pyjamas och flummar <3 Så mysigt att vara här hos min prinsessa igen ! ((L)) Får se vad vi gör senare :) Hon vill kolla på film men då kommer jag bara att somna. Jag hatar att kolla på film xD :D <33 Det vet i alalfall dem som känner mig väl xD

JAG SAKNAR DIG PÖJK ! <3 Och karin saknar sinxD

Nu kommer lite gamla bilder från karins data

     

     

   

    

  

Almost all have left me!

God dag !

Jag har fått så grymt ont i min nacke. Inte sovit gott en enda dag. Jag vet inte vad det är men det gör grymt ont i allafall. Så jag vaknade tidigt och tog en lugn morgon . mamma kom hem och vi tog en fika innan hon körde mig till bussen. Skulle nämligen jobba idag. 13.00-18.00 . Skall även jobba i morgon. Sen blir det bara lördag då jag skall jobba igen. Nu i veckan ska jag ha ledigt. vara med karin och annabelle bland annat. :)

I morgon bär det av till solstugan med mamma . Vi skall sola innan jag drar till jobbet :) Kan verkligen behövas. Blek som en jag vet inte vad. ! Så nu måste det bli ändring på det. Ska sola på fredag också. KOmmer lukta bränt fläsk då jag möter snutten <3 xD men så är det ;) Vill man vara fin får man lukta skit xD

Nu ska jag kolla på CSI med mamma och pappa och ta det lugnt tills i morgon :)

Ha det skojsigt ! <3 Puss&kraam


jaaaduu...

Nu har jag bytt piercing till den som röstades fram på bilddagboken :D Nämligen den blååa ! :D

Här kommer resultatet : 
   :) Inte den bästa bilden men in real life är det hooottti ;) hahaha ! <33

Som ni kasnke märker så är jag lite gladare än om man kollar några inlägg tidigare. kan vara för att jag fått kraft igen  gjort mina beslut om gymnaise å så vidare:) Massa annat också (A) <3

Här kommer mer bilder från min mobil. Från veckan :)

 gammal berättelse jag fick tillbaka i skolan. Skrev den i 6anxD HAHAHAHA

 Karin bytte om på bussen :S HAHAh <3

 Jag innan jobbet i lördags :) alltså igår xD


Såååå nu orkar jag inte skriva mer för idag ;) kommer ett inlägg i morgon som vanligt :D <33

Annabelle Björbring Andersson<3

Annabelle, det finns ingen människa som är så fin som du. Som kan vara en sån underbar vänn. Jag vet inte hur många gånger jag önskat att jag var en sån människa som dig. Du sprider lycka kring dig till alla. Du är en människa som alla borde få ha i sina liv. Som tur är så fick jag dig och jag vet inte hur jag hade klarat mig om jag inte hade dig. Jag kan ringa till dig och bara gråta eller bara sitta och skratta med hur länge som helst. Du ser på mig när jag är ledsen eller när jag verkligen är lycklig. Vi har knappt känt varanndra ett år men det känns som jag känt dig hela mitt liv. Vi är så himla lika och det gör det så himla lätt att vara med dig. Vet inte hur många gånger jag tänker på dig och önskat att du bara var några minuter i från mig. Du har alltid stöttat mig och jag vet att du stöttat så många andra också ! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig ! Trodde inte att man kunde bli såhär fast vid en människa under en sån här ändå kort tid. jag kan verkligen vara mig själv med dig och det är verkligen uppskattat ! Du förtjänar en helt underbar kille som bara är din och som du kan lita på. Inte någon som ligger runt och får sitt från alla idioter ! Du förtjänar en kille med guld till hjärta och som kan göra dig så lycklig som bara du kan bli ! Du är alltid glad för allas andras skull men du borde tänka mer på dig själv och hur du själv mår. Det är det viktigaste. Mår inte du bra så mår inte jag heller bra ! Det skall du veta. <3 Jag litar på dig till 100% och jag önskar dig all lycka. Jag vet att vi har en himla massa år som vi ska ha roligt på. Uppleva mer minnen tillsammans och se världen. För det skall vi göra tillsammans. Det kan uppstå mycket mellan oss så som killar, skolan osv men inget kommer att få ta slut på våran vänskap och det som vi delar. ! <3 Jag kan hålla på tills i morgon och skriva men jag vet att du inte orkar läsa så mycket (A) <3  Vill att du ska förstå att du är så grymt älskad av så många människor runt omkring dig. Och känn dig aldrig ensam älskling ! Lova mig det. <3 Finns alltid här för dig. Lova mig att komma ihåg det.


Jag älskar dig min skatt <33

     


ILY<3

Lördag söndag

Lördag.: vaknade och skulle upp och jobba :/ Men det var helt okej på jobbet och vi är verkligen ett team jag och Tomine så det är itne sant xD hahha :) Fyfan för vissa kunder. Sura och tjatiga tanter eller massa barn som bara gråter och kastar saker. Blir så arg. Men iförsig jag var också liten och var sån men jag ska aldrig bli en sån gammal sur-tant ! Det har jag redan bestämt mig för ! Efter jobbet följde karin med mig hem och vil kollade på Melodifestivalen med familjen. Sedan skulle vi te karin men vi missa bussen så vi fick vänta en halvtimma på nästa xD Men vi hade mysigt och jag har saknat våra dagar älskling ! Karin Berntsson in my heart ! <3

Söööndag: Vaknade vid halv 12 och fråga karin om hon ville följa med och sola :) Så vi stack i väg och jag har i allafall fått färg :) hahaah ! :D oskinkad och ful men vafan xD Orka vara snygg hela tiden ;) SKOJA !
Nu ska jag snart byta piercing. ! ;) haha känns som det är dags nu. :)

Förövrigt så saknar jag mina älsklingar. Specellt min älsk som är borta lääänge :/ Kom hem vafan ! <33

Jag ska jobba i morgon ( måndag) och på tisdag. As soft från klockan 13.00 - 18.00 :D <3

Skriver mre senare :) skall bara skriva ett inlägg om annabelle först ! För det förtjänar hon verkligen om någon !


PUSS& KRAAAm

Sista dagen nu..

Idag är det fredag och det är sista dagen innan det blir lov ! :D Dagen började väldigt bra och jag var väldigt glaad och flum. Sedan vid hkk så blev allt mycket värre :S Jag vet inte varför- Men som tur var så hade karin lektion idag på idrotten och då var det hälsa som gällde. Jätte skönt att få slappna av lite och ta det lite lugnt med några små lekar bara. Sedan avslappning. Bar av te dansen senare. Mådde inte hundra så kollade på den största delen.

Idag var jag nere hos skolsyster och mätte mig ! jag är 179.5 cm och jag döööööööör !

Jag hatar det verkligen och tjata inte imot ! Nu väntar jag på att kusin malin ska komma. Blir en slapp dag hemma dag. Skall nämligen jobba i morgon :/ Och föresten, nu har alla stuckit ! :( Bara jag karin och annabelle hemma under lovet. På torsdag kommer hjärtat hem och då blire allt till å ses ! Hoppas jag i allafall ! :D

Ha ett toppen lov nu allihopa ! För det ska i allafall jag ha ! :D <33

 Jag vill ha SOOOOMMMMAR !


Pusss&kraaaam


Torsdag (A)

Idag är det torsdag och det är dans :) Vaknade i natt av att jag stört blödde näsblod . Fick springa te badrummet. Trodde helt seriöst att jag skulle spy. Men la mig i sängen och somna ooom. ! Det var NP idag. Svenska skrivuppgift, jag tror att det gick braa. Det kändes bra i allafall. (A) Skoldagen var hur seg som helst och jag fick panik. Kollade på film hela dagen och det kändes så jävla onödigt. !

NU är jag på dansen och sitter och snackar med mina rara kompisar :) Har inte så mycket mer att säga än att jag verkligen är glad :) orkar itne bry mig om all skit :S Jag har inget med det och göra och orkar inte bry mig heller. Det är min ensak och jag är i allafall glad. Ni får tycka vad ni vill. !

I morgon skall jag vara med min underbara kusin och vi ska ha mysigt. Jag vill gå och kolla på bio men jag vet itne vad hon vill (A) ;D

Nu kommer ego kort från idag. Har ingen kamera just nu så tog tilfället i akt att ta tobbes ;)

     




PUSSSSSS&KRAAAAM






Nu vare onsdag igeen !

SkolaSkolaSkola- är så trött på den skiten. ! Lärare som inte är där, lärare som är damp, lektioner hela dagarna precis efter varanndra, massa läxor. Så skönt med lov snart. Även om alla bara lämnar mig :/ Bara jag och karin som kommer vara hemma. Men det ska bli mys att vara med henne i allafall :)
Jag skall jobba extra på lördag :/ 11-19 . Döda mig ! Förövrigt så är det mesta bra nu faktiskt :) (Y) TUmmen upp för det !
I morgon är det dans och ja skall som vanligt spendera hela eftermiddagen där tillsammans med alla dansflickor. Lääängtar. Jag vet itne vad jag mer ska skriva :) Efter skolan drog jag och becca ner till centrum. Skulle egentligen köpa godis men kom på att jag bara skulle ätit upp det om jag köpte det då så det fick vänta.

You make me smile <3

Natti Natti :)

Kommer en bild på min helt galna pappa. Tänk att man kan bli så arg på sin pappa ibland men ändå komma fram till att man älskar den personen så mycket i allafall. <3

 han har varit på kebnekajse för den som undrar xD

 

Danshuset / andra hem

Nu sitter jag på danshuset med annabelle :) Kom från allum för någon timma sen. Var där med emma och jag köpte mig ett par jeans ! ;) sedan mat och nu är jag här. Har saknat annabelle väldigt mycket och jag älskar henne.

I morgon har jag ett jätte stort engelska arbete som skall vara klart. och jag har som sagt knappt börjat :)
Annabelle har verkliga sexproblem och skulle behöva en vacker kille :) hahahahaha xD Hon som bad mig skriva xD 

Ebbali och johanna kom precis hit och vi har treeevligt :) snackar om nationella provet där jag och ebbali tog samma bild. Ingen annan faktiskt. Lite roligt tycker jag :D  Idag blire chacha-samba och jag lääängtar :)

Imorgon skall jag vara med snyggingen :) skall bli niiice ! ;D <33333


 daaaans giiirls ! :D <3


PUSS&KRAAM


nationella prov

Idag var det Nationella prov. Jag var faktiskt inte ett dugg nervös :S vilket jag alltid brukar vara inför prov. Men kasnke är för att jag känner mig ganska säker i svenska. Värre blire med matte å no :S å engelska. Nu har vi uppsats kvar. Hoppas att det kommer att gå bra. Måste bara lära mig skillnaden på allting. Typ novell, krönika, brev osv. Men det skal nog gå bra.

I skolan var det la bra. Lite segt å tråkigt men annars helt okej. Hade hemkunskap SVIN tråkigt :S vi misslyckades verkligen med köttbullarna emma xD hahha :D <3 Men vi är bäst ändå säger vi ! jag längtar verkligen till fredag så min älsklingsmänniska ska hit ! Saknar dig vännen. (L) Vi skall ha en myyys kväll ! Älskar dig kusin ! <3

Nu ska jag gå ut med min as jobbiga hund som bara gnäller :S Så ska gå en promenix så han blir glad hade jag tänkt mig. Sen blire PLUGG- DANS- PLUGG ! :S <3 RIng mig ! <

PUSSSSSS&KRAAAm

 BILDEN ÄR PÅ SKOJ SÅ NI VET !!


Idag är det måndag

Idag är det måndag och jag ser verkligen Inte i fram imot denna skolveckan ! Men skönt att det bara är denna veckan och sen lov ! Men dessvärre så åker ju alla ifrån mig :S Men karin min lilla ängel är hemma och vi ska nog hitta på massa skoj :D Min dag började av att pappa ringde hem och väckte mig. Han skulle påminna mig om att gå ut med Zolo och det var en himla tur att han ringde. Klockan var då 20 över 8 och jag börja klockan 9 , så jag hade lite bråttom. Men fick åka med min super granne ! :)

Skolan var seeeg och tråkig. Kändes så konstigt i skolan. Jag vet inte varför men så var det i allafall. SLutade klockan 12.45 så jag emma och becca följde med karin hem. :) MyysPys. Sedan drog vi till mölnlycke och sedan följde emma med mig hem. saatt vid matbordet då emma kom på ideen att dra te allum. Slutade med att vi stack till stan. Jag köpte ett par byxor. Bilder kommer nedanför. Dagen har inte slutat än men det har varit bra än så länge :) 

Jag har så mycket som jag borde plugga men jag är så gryyymt skoltrött :S Så jag bloggar i stället. men annabelle har lovat att hjälpa mig imon. Ska skriva ett helt arbete och jag har bara skrivit Preface :S I morgon är det Nationella Prov. Jag DÖÖÖR ! :S 


Nu kommer lite bilder som är tagna med min tele. :)

     

    



Och nu kommer bilder på mina nya jeans ! :) 

      Puss och kraam ! :)

 

Karin Caroline Berntsson

Karin Caroline Berntsson, utan dig hade jag verkligen inte klarat mig igenom allt som händer. Att veta att du finns som stöd och uppmuntran för mig gör mig så oerhört lycklig. Vi har klarat så mycket och finns inget som kan beskriva min kärlek till dig. Du är den bästa vän man kan ha och jag saknar våra flummdagar. Kan vi inte ha det snart? Det hade varit hur kul som helst ! Glöm aldrig att jag finns här för dig 24/7 <3 Det är till dig som jag kan ringa och bara gråta i telefonen för eller ringa och vara hur glad som helst. Du lyssnar alltid och gör allt för att försöka hjälpa mig ! Du är så oerhört uppskattad och du är min lilla kyssare. Många minnen och dem ska föralltid bevaras i mitt hjärta och hjärna !

Jag älskar dig nu och föralltid. Du är BÄST gumman ! <3


 I LOVE YOOOOOOOOOOOU!


första februari tvåtusennio

I fredags var det fest i floda. jag åkte hem från skolan och duscha och fixa lite. Sedan drog jag till karin där jag gjorde mig i ordning. :) Dem var redan klara så bara jag som stod där och fixa mig, jag trodde att alla skulle göra  sig i ordning tillsammans men dem var redan så fina så :) Drog sedan te stan och åt mat xD Sedan kom nicole och ida till stan så tog vi tåget mot floda. Vid aspen, aspedalen,lerum,stenkullen så kom det på hur många partille johnnys som helst XD HAHA
Helt jävla sjukt ! ;) men festen var braaa ! Men lite tråkigt med tecno endast typ :S blev så jävla trött på det. Men jag hade roligt och träffade en massa människor som jag redan kände och även en massa nya också :) ! Sen kom polisen och festen fick avslutas så vi åkte hem :) TACK FÖR DENNA DAG !


Lördag: Jobbade på morgonen sedan stack jag te hindås. trååååk. stod ute och frös. Drog sedan till landvetter och träffade people. Hände massa stuff under kvällen. Taaack för denna dag också alla sm gjorde den så bra som det bara gick. !


Söndag: Åkte hem, duscha, gjorde mig i ordning och plugga lite. Annars bara datorn och tv :P haha ! I morgon är det peddo eftermiddag. Slutar klockan 12.45 :) göööööttans ! :) Ska iväg vid 3 med emma :) Ha deeeeet !




 Byyyye ! Puss&kraaam

RSS 2.0